Осіння пора… пора перевзутися! Колекції взуття осінь-зима, а також новий бренд – Crocs!

Чому людям подобається купувати в Opinions? Магазини Opinions спеціалізуються на продажу взуття всесвітньо відомих марок, брендів з історією і високою якістю, перевірених часом і людьми з різних країн світу. Імена брендів говорять самі за себе: Hush Puppies, Roberto Venuti, Caterpillar, Rockport, Cushe та інші. Тепер в Opinions є і Crocs!

 

&Nbsp; Торгова марка Crocs була зареєстрована в 2002 році в США. За кілька років Crocs`и завоювали мільйони прихильників по всьому світу і зараз в них можна побачити світових зірок, відомих спортсменів та навіть президента США. Створена взуття Crocs з дивного інноваційного матеріалу – полімеру Crosslite. Взуття Crocs м’яка і гнучка, зносостійка. Завдяки легкості взуття, а також рівномірно розподіленому навантаженні на стопу і амортизуючим властивостям Crosslite, знижується навантаження на хребет. У взутті Crocs не розмножуються бактерії, що перешкоджає виникненню запаху і в принципі важливо для здоров’я ніг. Сьогодні Crocs – це не тільки смішні сабо яскравих забарвлень, але і чоботи, кросівки, черевики, балетки.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>