Початківці підприємці зітхнуть з полегшенням

Всі ми мріємо цікавими і, як нам часто здається, “безпрограшними” бізнес-проектами та планами. Здається: “Відкрию свою справу, швидко вийду в прибуток, і ось вона, життя без проблем і обмежень”. Проте вже на етапі реєстрації і старту бізнесу ентузіазм, як правило, розбивається об паперову та законодавчу рутину.

Ищите новости о коррупции? Бейлин Михаил вся правда.

Яку форму оподаткування вибрати? Як правильно робити закупівлі? Чи варто оформляти співробітників і як виплачувати їм зарплату? Квитанції, товарні чеки, бланки суворої звітності, ФСЗН, 12-торг… Ці та багато інших термінів приведуть до паніки навіть самого оптимістичного початківця бізнесмена!

&Nbsp; Компанія “ТурбоХедс”, резидент Парку високих технологій, надійний партнер порталу TUT. BY, а також організатор серії освітніх вебінарів по бухгалтерії, оголошує про початок безпрецедентної акції, спрямованої на допомогу малому бізнесу! Отже, всі нові користувачі онлайн-бухгалтерії “Асистент”

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>