Центр Гродно залишився без електрики

Вся центральна частина Гродно залишилася без електроенергії, повідомляють на Гарячу лінію порталу наші читачі. Вже кілька годин підприємства та житловий сектор на цілому ряді вулиць сидять без світла.


Необходим кузовной ремонт? http://sola.com.ua/stati/pokraska-kuzova-i-remont-v-kieve/ ремонт кузовов недорого.

Як вдалося з’ясувати у наших гродненских читачів, електроенергія відсутній на вулиці Карла Маркса і в районі автовокзалу. Від відключення постраждали навіть місцева влада: чиновники Гродненського облвиконкому змушені працювати без електрики.

У РУП “Гродноенерго” кореспонденту TUT. BY підтвердили факт нештатної ситуації. А ось поговорити з ким-небудь з керівництва підприємства і з’ясувати причини того, що відбувається так і не вдалося: за словами співробітників, всі керівники зараз перебувають на виїзді і якраз займаються вирішенням саме цієї проблеми.

Нагадаємо, 12 вересня на гродненської ТЕЦ-2 було виявлено радіоактивне обладнання, закуплене у індійських постачальників. У підсумку розслідування було вирішено повернути його виробнику і замінити на безпечне. Не виключено, що у зв’язку з роботами із заміни обладнання на ТЕЦ-2 наявні потужності могли просто не впоратися з навантаженням.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>