У Вітебську 18-річний хлопець врятував школярку від маніяка

18-річний вітебчанін поодинці врятував дівчину від гвалтівника і допоміг міліції затримати злочинця. Ігор Махонь не побоявся заступитися за дівчину і до самого приїзду міліції переслідував злочинця. Якби не хоробрий вчинок молодої людини, злочин навряд чи вдалося б розкрити по гарячих слідах. Сьогодні його нагородили дипломом і премією, повідомили в програмі Новости “24 години” на СТВ.

 

Надо купить телевизор лучшего качества по лучшей цене? www.televizory.odessa.ua телевизоры хорошего качества по лучшей цене.

Пізно ввечері повертаючись додому, Ігор почув крики про допомогу. У безлюдному дворі він не відразу розгледів 2 тіні.

Ігор Махонь:

 

Йшов, біля під’їзду побачив якусь тінь, почув крик “Допоможіть!” жіночим голосом, повернувся до цього будинку, і там чоловік тримав дівчину, я побіг за ним, він почав тікати, дівчина була в сльозах, в істериці, почав його переслідувати, при цьому набрав міліцію.

До приїзду міліції Ігор намагався не випустити з уваги гвалтівника. Той намагався сховатися у дворах.

Ігор Махонь:

 

Він намагався сховатися, я район знаю з дитинства, він за будинком сховатися намагався, але я знаю, що там тупик, я просто побіг в інший бік і, щоб вибігти, йому тільки через мене.

Як потім виявилося, насильник напав на 15-річну дівчинку. До смерті налякана жертва навряд чи змогла б описати злочинця. Без допомоги Ігоря його, швидше за все, не затримали б по гарячих слідах. За мужність хлопця нагородили дипломом і премією.

Ігор Євсєєв, начальник УВС Вітебського облвиконкому:

 

Злочинець почав тікати, добіг він до будинку, але знову ж, програма, яка проводилася у Вітебську, “Під’їзд” дала свої результати, він не зміг відкрити під’їзд, ніхто йому не відчинив двері. Ігор зателефонував у міліцію, поки їхав наш найближчий наряд, він спостерігав за злочинцем. І коли прибув наряд, злочинець був затриманий. Ось це і є громадянська позиція людини.

Ігор не побоявся погнатися за чоловіком, який був фізично міцніше та ще й озброєний ножем. Раніше хлопець займався боротьбою і боксом. Був готовий дати відсіч. Але тоді про себе навіть не думав.

Ігор Махонь:

 

У шоці був, додому прийшов, мені ніхто не вірив. < br />

Затриманий виявився рецидивістом. Раніше вже був судимий за зґвалтування. Тепер його засудили до 8 років позбавлення волі. Так що своїм хоробрим вчинком молодий вітебчанін врятував, можливо, не одну потенційну жертву. &Nbsp;

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>